LA BELLE VIE - Femei si idei

"La Belle Vie - femei si idei" s-a nascut din... narcisism. Din increderea in forta si in vulnerabilitatea femeii, in inteligenta si naivitatea ei, in intelepciunea si frivolitatea ei. Din fascinatia fata de natura noastra feminina, misterioasa si capricioasa. Pentru ca feminitatea e un spatiu ale contrastelor si al nuantelor amestecate "La Belle Vie - femei si idei" s-a nascut si din prietenie, din dorinta de a avea un ceva doar al nostru, din dor fata de copila de altadata si dragoste fata de femeia de acum.

Ne intereseaza portretele femeilor celebre sau anonime, regine, contese, neveste, gospodine, stele de cinema, femei de afaceri, sotii de presedinti, mame de artisti, minti revolutionare, psiholoage, scriitoare sau inventatoare...

Ne intereseaza problemele femeilor de acum si de altadata....ne intereseaza acea sclipire rebela ascunsa in sufletul tuturor femeilor care au ales sa nu se stinga. Solutiile pe care le propunem sunt... Umorul si Fantezia. Cultura. Lectura. Arta. Atentia. Generozitatea. Iubirea.

Nu vrem sa trecem cu vederea nimic din ceea ce ne-ar putea face viata mai frumoasa.

Ne intereseaza educatia copiilor nostri, eleganta feminina si istoria ei, cartile, filmele, muzica de calitate, cariera, dar si... ultimele retete culinare....si poate si un pic de barfa (de bun gust, desigur) despre noi, voi, relatiile, iubirile, dezamagirile, tradarile si transformarile noastre.

Ne intereseaza tot ceea ce v-ar putea interesa pe voi, prietenele si invitatele noastre, asa ca suntem deschise la orice sugestie. Nu ne ferim nici de subiecte banale, nici extravagante.

Suntem o asociatie de tip feminin, dar acceptam cu bucurie provocarile de tip masculin.

Misiunea noastra este aceea de a crea un spatiu fizic si virtual in care toate contrastele feminitatii sa se poate intalni intr-un firesc pur si simplu, fara teama, fara etichete, fara tabuuri...

Mai multe detalii pe blog: click aici sau pe adresa facebook: click aici.