De mai bine de 140 de ani, Kusmi Tea continua sa incante cunoscatorii de pretutindeni cu ceaiuri de inalta clasa. Distribuite in cele mai exclusiviste locuri, ceaiurile Kusmi sunt o referinta de calitate pentru orice iubitor de ceaiuri.

CADOURI

Imi place sa ofer intotdeauna un cadou personalizat. Nu ma reped niciodata sa iau un tricou sau o camasa la intamplare. Un cadou este despre cel caruia oferi, dar si despre tine.

Va propun sa va dati voie sa alegeti cu drag si in tihna daruri!

La noi puteti gasi bijuterii Pezzi di sogni, accesorii pentru ceai si cafea si obiecte de decoratiuni interioare Powell Craft iar pentru cei mici o selectie de cadouri si de carti atat de frumos ilustrate! Vedeti produsele!

Intotdeuna un cadou perfect – o sticla de vin bine ales. Va oferim o selectie de vinuri frantuzesti: Bordeaux, Bourgogne, Loire, Alsace, Cotes du Rhone.

Maxim’s de Paris este mai mult decat un clasic artizan de produse gourmet; este un stil de viata a la Belle-Epoque, un nume asociat cu Parisul secolului al XIX-lea, atunci cand restaurantele si bistro-urile vibrau de efervescenta lumii mondene, de discutiile literare, de prezente elegante si stralucitoare, de pamfleta si satira.

Sub semnatura chocolatier-ului Michel Cluizel va propunem specialitati de ciocolata cu pulpa de fructe, cafea prajita, caramel veritabil sau vanilie Bourbon.